Valmo Tegelprojecten

Alles met tegels is wat wij kunnen en doen! Van zeer grote nieuwbouw- en renovatieprojecten tot een reparatie van dat éne tegeltje. 18 jaar ervaring geeft ons het vertrouwen dat we in de breedste zin van tegelwerkzaamheden de juiste oplossing bieden. En in de breedste zin bedoelen we onder andere ook dat we niet alleen gespecialiseerd zijn in goed tegelwerk maar ook dat we moeilijk bereikbare renovatieprojecten of stof- en geluidarme projecten in bijvoorbeeld ziekenhuizen kunnen verzorgen.

We leveren en leggen tegelkwaliteit conform het bestek. Wanneer duidelijk het bestek ontbreekt dan zorgen we ervoor dat we in de regio van de opdrachtgever en eventueel architect en in samenspraak met onze leverancier de juiste bemonstering worden aangeleverd.,

Er verandert veel op tegelgebied. Wij volgen innovaties en trends op de voet. Afmetingen van tegels kunnen inmiddels in elk gewenst formaat geleverd en gelegd worden. Van mozaïek tot slaps. Wij durven elk project aan, Hoe complex of bijzonder ook!

Woningbouw

Voor woningbouwcomplexen met huurwoningen zijn we geheel selfsupporting. In verband met meerdere belanghebbende maken we in overleg met de opdrachtgever praktische keuzes voor het tegelwerk zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een opslagcontainer waarvan uit we kunnen werken.

Bij nieuwbouw koopwoningprojecten gaan we met onze klanten naar een showroom om tegels uit te kiezen. Door de jarenlange relaties met deze bedrijven weten we dat we kunnen rekenen op deskundig advies en maatwerk. Hierop volgend kunnen we dan ook een scherpe maatwerkofferte opmaken.

Infra

Veel voorkomende projecten van ons zijn tegelwerken van onder andere tunnels. Hierin zit de complexiteit met name in verkeersmaatregelen en bijvoorbeeld het ontbreken van stroompunten. In overleg met de gemeente wordt per situatie gekeken naar de beste oplossing om verantwoord en veilig te kunnen werken met zo min mogelijk hinder voor het verkeer. nunc.

Mutatiewoningen

We hebben jarenlange ervaring in grootstedelijke gebieden, zoals Rotterdam, met aannemers in de renovatie.

Een zeer nauwkeurige planning en de juiste vakmensen zijn hierbij vereist. Door onze grote materiaalvoorraad en omdat we vanuit eigen magazijnen werken kunnen we flexibel inspringen op de onverziene omstandigheden waar grote renovatieprojecten soms mee te maken hebben. Het mee kunnen bewegen in grote projecten waarbij meerdere partijen samenwerken maakt ons een betrouwbare partner in renovaties.

Utiliteitsbouw

Bij grote renovaties en nieuwbouw projecten is er sprake van grote tijdsdruk. Wij plannen het hele project in met een vast team, volledig afgestemd op de planning van de opdrachtgever. Onze leidinggevenden zijn ervaren tegelzetters die proactief het traject gedetailleerd invulling geven.

Industrie

Opdrachten binnen de industrie en petrochemische industrie vereisen zeer strenge voorwaarden. In onze branche zijn wij één van de eerste bedrijven met een VCA certificering Met deze uitgebreide certificering staan we voor veilig en verantwoord werken, voor onze opdrachtgevers, de omgeving en onze medewerkers. Naast veiligheid werken we alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen en worden onze middelen en gereedschappen aan strenge keuringen onderworpen.

Whatsapp of bel ons:   06-51510198